Nam Hyn-wu had de Zuid-Koreanen op voorsprong gebracht, maar Jeroen Hertzberger bracht nog voor de pauze de bordjes in evenwicht via een strafbal.

In de slotfase gingen beiden teams voluit op zoek naar de winnende treffer. Het was uitgerekend Kemperman, die een lastige wedstrijd had, die in de laatste minuut scoorde voor Nederland.

Leider

Door het verlies van Duitsland eerder op de dag tegen Argentinië (0-1) gaat Nederland samen met Nieuw-Zeeland aan kop van poule B met zes punten uit twee duels. Nieuw-Zeeland versloeg Zuid-Afrika makkelijk met 0-5.

Vrijdag staan Nieuw-Zeeland - Argentinië, Zuid-Korea - Zuid-Afrika en Duitsland - Nederland op het programma.De eerste twee van de groep plaatsen zich voor de halve finales.

Nam Hyn-wu had de Zuid-Koreanen op voorsprong gebracht, maar Jeroen Hertzberger bracht nog voor de pauze de bordjes in evenwicht via een strafbal. In de slotfase gingen beiden teams voluit op zoek naar de winnende treffer. Het was uitgerekend Kemperman, die een lastige wedstrijd had, die in de laatste minuut scoorde voor Nederland. LeiderDoor het verlies van Duitsland eerder op de dag tegen Argentinië (0-1) gaat Nederland samen met Nieuw-Zeeland aan kop van poule B met zes punten uit twee duels. Nieuw-Zeeland versloeg Zuid-Afrika makkelijk met 0-5. Vrijdag staan Nieuw-Zeeland - Argentinië, Zuid-Korea - Zuid-Afrika en Duitsland - Nederland op het programma.De eerste twee van de groep plaatsen zich voor de halve finales.