De cholera die Haïti teistert, is ook opgedoken in de Dominicaanse Republiek. Intussen staat de balans van het aantal doden in Haïti als gevolg van cholera op 1.110.

De ziekte werd in het buurland vastgesteld bij een Haïtiaanse bouwvakker die in een toeristenoord werkt. Volgens de minister van Volksgezondheid van de Dominicaanse Republiek was de cholerapatiënt onlangs met een bus van Haïti naar zijn land gereisd. Het voertuig is opgespoord en werd ontsmet.

In Haïti heeft de cholera-uitbraak volgens een nieuwe balans die woensdag werd vrijgegeven al aan 1.110 mensen het leven gekost. Sinds het uitbreken van de epidemie half oktober zijn meer dan 18.300 mensen in het ziekenhuis opgenomen.

De cholera die Haïti teistert, is ook opgedoken in de Dominicaanse Republiek. Intussen staat de balans van het aantal doden in Haïti als gevolg van cholera op 1.110.De ziekte werd in het buurland vastgesteld bij een Haïtiaanse bouwvakker die in een toeristenoord werkt. Volgens de minister van Volksgezondheid van de Dominicaanse Republiek was de cholerapatiënt onlangs met een bus van Haïti naar zijn land gereisd. Het voertuig is opgespoord en werd ontsmet.In Haïti heeft de cholera-uitbraak volgens een nieuwe balans die woensdag werd vrijgegeven al aan 1.110 mensen het leven gekost. Sinds het uitbreken van de epidemie half oktober zijn meer dan 18.300 mensen in het ziekenhuis opgenomen.