Afgelopen weekend bleek al dat de hertelling die Trump in Wisconsin had gevraagd hem niet de gewenste ommekeer had bezorgd. De Democraat Biden kreeg zelfs nog 132 stemmen meer dan tijdens de eerste telling. De noordelijkse staat had Biden eerder al aangewezen als winnaar, nadat bleek dat hij een voorsprong van meer dan 20.000 stemmen op Trump had.

De voorzitter van de kiesraad van Wisconsin heeft de overwinning van Biden nu ook officeel bevestigd. De tien kiesmannen in de staat gaan dus definitief naar de Democraat.

Eerder op de dag had Arizona Biden al tot winnaar uitgeroepen. Andere cruciale staten als Georgia, Michigan, Pennsylvania en Nevada deden dat ook al.

Afgelopen weekend bleek al dat de hertelling die Trump in Wisconsin had gevraagd hem niet de gewenste ommekeer had bezorgd. De Democraat Biden kreeg zelfs nog 132 stemmen meer dan tijdens de eerste telling. De noordelijkse staat had Biden eerder al aangewezen als winnaar, nadat bleek dat hij een voorsprong van meer dan 20.000 stemmen op Trump had. De voorzitter van de kiesraad van Wisconsin heeft de overwinning van Biden nu ook officeel bevestigd. De tien kiesmannen in de staat gaan dus definitief naar de Democraat. Eerder op de dag had Arizona Biden al tot winnaar uitgeroepen. Andere cruciale staten als Georgia, Michigan, Pennsylvania en Nevada deden dat ook al.