De ontploffing deed zich voor in de haven van Jebel Ali, ten zuidwesten van het centrum van Dubai. Er is brand uitgebroken in een container op een van de schepen in de haven. De brandweer heeft het vuur onder controle en er werden geen gewonden gemeld, zo zegt de communicatiedienst.

Volgens de zender Al Arabiya TV, die gevestigd is in Dubai, was de ontploffing in heel de stad te horen. Uit beelden van de zender blijkt ook dat de brand vanop grote afstand te zien is. Verschillende buurtbewoners melden voorts dat deuren en ramen hevig door elkaar werden geschud door de ontploffing.

Het is nog niet duidelijk hoe groot de schade is.

De ontploffing deed zich voor in de haven van Jebel Ali, ten zuidwesten van het centrum van Dubai. Er is brand uitgebroken in een container op een van de schepen in de haven. De brandweer heeft het vuur onder controle en er werden geen gewonden gemeld, zo zegt de communicatiedienst. Volgens de zender Al Arabiya TV, die gevestigd is in Dubai, was de ontploffing in heel de stad te horen. Uit beelden van de zender blijkt ook dat de brand vanop grote afstand te zien is. Verschillende buurtbewoners melden voorts dat deuren en ramen hevig door elkaar werden geschud door de ontploffing. Het is nog niet duidelijk hoe groot de schade is.