"In 2012 I need Obama that I used to know." Dat zingt een jonge, misnoegde Amerikaan op YouTube.

"Af en toe denk ik aan die verkiezingsdag in november. Toen je won, voelde ik me zo blij dat ik wel kon sterven", zingt de jongeman. "Het voelde aan als 'change'. Ik herinner me de 'hope' nog."

Daarna klaagt de jongen dat de enige 'change' die hij ondervond, was dat hij bij zijn moeder moest gaan wonen omdat hij zijn huur niet kon betalen. Hij roept nu zijn president op alsnog zijn gemaakte beloftes waar te maken, mocht hij herverkozen worden op 6 november 2012. (JC/SD)

"In 2012 I need Obama that I used to know." Dat zingt een jonge, misnoegde Amerikaan op YouTube."Af en toe denk ik aan die verkiezingsdag in november. Toen je won, voelde ik me zo blij dat ik wel kon sterven", zingt de jongeman. "Het voelde aan als 'change'. Ik herinner me de 'hope' nog." Daarna klaagt de jongen dat de enige 'change' die hij ondervond, was dat hij bij zijn moeder moest gaan wonen omdat hij zijn huur niet kon betalen. Hij roept nu zijn president op alsnog zijn gemaakte beloftes waar te maken, mocht hij herverkozen worden op 6 november 2012. (JC/SD)