Obama en Clinton volgen de raid op de villa van bin Laden live in de situation room, samen met leden van team Nationale Veiligheid van de Verenigde Staten. Op de foto is een vertrouwelijk document onleesbaar gemaakt.

Clinton ontzet
Tijdens het vuurgevecht waarbij bin Laden om het leven komt, houdt Hillary Clinton ontzet een hand voor haar mond. Obama en zijn medewerkers volgden de operatie voor de volle veertig minuten en zagen live hoe bin Laden werd doodgeschoten met een kogel in de borst en in het hoofd.

Obama ontspannen
Enkele kamers van de situation room vandaan was er de avond voordien een persdiner waarop ook Obama aanwezig was. Bij die gelegenheid maakte een komiek nog grapjes over Osama bin Laden. Aan de vooravond van de raid op de grootste vijand van de Verenigde Staten, lachte Obama ontspannen mee met de grapjes. (EE)

Obama en Clinton volgen de raid op de villa van bin Laden live in de situation room, samen met leden van team Nationale Veiligheid van de Verenigde Staten. Op de foto is een vertrouwelijk document onleesbaar gemaakt.Clinton ontzet Tijdens het vuurgevecht waarbij bin Laden om het leven komt, houdt Hillary Clinton ontzet een hand voor haar mond. Obama en zijn medewerkers volgden de operatie voor de volle veertig minuten en zagen live hoe bin Laden werd doodgeschoten met een kogel in de borst en in het hoofd.Obama ontspannen Enkele kamers van de situation room vandaan was er de avond voordien een persdiner waarop ook Obama aanwezig was. Bij die gelegenheid maakte een komiek nog grapjes over Osama bin Laden. Aan de vooravond van de raid op de grootste vijand van de Verenigde Staten, lachte Obama ontspannen mee met de grapjes. (EE)