Barack Obama is de geprefereerde man van 17 procent van de bevraagden. Na hem komt Donald Trump, die genoemd wordt door 14 procent. Al sinds 2008 voert Obama het klassement aan.

Bij de vrouwen weekt Hillary Clinton het meeste enthousiasme los. Zij wordt door 9 procent van de ondervraagden het meest bewonderd. Na haar komen Michelle Obama (7 procent) en Oprah Winfrey (4 procent).

Het is al het zestiende jaar op rij dat Hillary Clinton het klassement aanvoert, en de 22ste keer tout court. Haar score is evenwel de laagste sinds 2002.

De peiling werd uitgevoerd bij 1.049 volwassenen, met een foutenmarge van 4 procentpunt.

Barack Obama is de geprefereerde man van 17 procent van de bevraagden. Na hem komt Donald Trump, die genoemd wordt door 14 procent. Al sinds 2008 voert Obama het klassement aan. Bij de vrouwen weekt Hillary Clinton het meeste enthousiasme los. Zij wordt door 9 procent van de ondervraagden het meest bewonderd. Na haar komen Michelle Obama (7 procent) en Oprah Winfrey (4 procent). Het is al het zestiende jaar op rij dat Hillary Clinton het klassement aanvoert, en de 22ste keer tout court. Haar score is evenwel de laagste sinds 2002. De peiling werd uitgevoerd bij 1.049 volwassenen, met een foutenmarge van 4 procentpunt.