Ook de Noorse premier en andere ministers kwamen hun medeleven betuigen.'De aanslagen hebben een diepe indruk op me gemaakt', zei de Noorse premier Jens Stoltenberg tijdens een bezoek aan het eiland.

'Noorwegen is een land in rouw en we leven mee met de naasten van de slachtoffers.' Andere Noorse ministers waren aanwezig in het hotel waar de politie, het Rode Kruis en priesters de overlevenden bijstaan.

Ook de Noorse koning Harald, koningin Sonja en hun zoon, kroonprins Haakon, brachten zaterdag een bezoek aan het eiland.

Volgens een Noorse krant was de 32-jarige dader lid van een schietclub. Hij had drie wapens die geregistreerd waren: een pistool, een geweer en een jachtgeweer. Dat meldt CNN, dat de Noorse krant VG citeert. (Belga/SD)

Ook de Noorse premier en andere ministers kwamen hun medeleven betuigen.'De aanslagen hebben een diepe indruk op me gemaakt', zei de Noorse premier Jens Stoltenberg tijdens een bezoek aan het eiland. 'Noorwegen is een land in rouw en we leven mee met de naasten van de slachtoffers.' Andere Noorse ministers waren aanwezig in het hotel waar de politie, het Rode Kruis en priesters de overlevenden bijstaan. Ook de Noorse koning Harald, koningin Sonja en hun zoon, kroonprins Haakon, brachten zaterdag een bezoek aan het eiland. Volgens een Noorse krant was de 32-jarige dader lid van een schietclub. Hij had drie wapens die geregistreerd waren: een pistool, een geweer en een jachtgeweer. Dat meldt CNN, dat de Noorse krant VG citeert. (Belga/SD)