In het gebouw troffen de agenten 32 meisjes tussen 15 en 17 jaar oud aan. De vermoedelijke "zaakvoerder" kon bij de inval worden opgepakt. Hij verkocht de kinderen onder meer om ze te gebruiken bij rituelen.

Volgens de politie gaat het geenszins om een alleenstaand geval in Nigeria. Ook in 2008 werden al verschillende babyfabrieken opgerold.

In West-Afrika gebeurt het wel vaker dat kinderen worden gekocht om te werken in de landbouw, in mijnen of in fabrieken. Andere kinderen komen in prostitutienetwerken terecht. Dat ze worden misbruikt voor rituelen en zwarte magie komt minder vaak voor.(AFP)

In het gebouw troffen de agenten 32 meisjes tussen 15 en 17 jaar oud aan. De vermoedelijke "zaakvoerder" kon bij de inval worden opgepakt. Hij verkocht de kinderen onder meer om ze te gebruiken bij rituelen. Volgens de politie gaat het geenszins om een alleenstaand geval in Nigeria. Ook in 2008 werden al verschillende babyfabrieken opgerold. In West-Afrika gebeurt het wel vaker dat kinderen worden gekocht om te werken in de landbouw, in mijnen of in fabrieken. Andere kinderen komen in prostitutienetwerken terecht. Dat ze worden misbruikt voor rituelen en zwarte magie komt minder vaak voor.(AFP)