Een van de doden is de schutter, die zichzelf neerschoot. De toegang tot het ziekenhuis werd afgesloten en de kamde het gebouw uit. Op de website van het ziekenhuis staat dat de schietpartij plaatsvond in een kantoorgebouw op de campus van het Renown Regional Medical Center.

Het is de zoveelste keer dat de de VS opgeschrikt wordt door een wilde schietpartij in een publiek gebouw. Vrijdag was er nog een schietpartij op een middelbare school nabij Denver, in de staat Nevada. Daar vielen één dode (de schutter zelf) en een zwaargewonde. (Belga/TV)

Een van de doden is de schutter, die zichzelf neerschoot. De toegang tot het ziekenhuis werd afgesloten en de kamde het gebouw uit. Op de website van het ziekenhuis staat dat de schietpartij plaatsvond in een kantoorgebouw op de campus van het Renown Regional Medical Center.Het is de zoveelste keer dat de de VS opgeschrikt wordt door een wilde schietpartij in een publiek gebouw. Vrijdag was er nog een schietpartij op een middelbare school nabij Denver, in de staat Nevada. Daar vielen één dode (de schutter zelf) en een zwaargewonde. (Belga/TV)