De politie, die in groten getale aanwezig was, zette de straat een tijdlang af.

De autoriteiten zijn nog steeds op zoek naar de 22-jarige Marokkaan Younes Abouyaaquoub, die uit Ripoll komt. Hij zou de bestuurder van de bestelwagen zijn geweest die op de Ramblas in Barcelona voetgangers aanreed.

De Catalaanse politie liet zondag nog weten dat ze er rekening mee houdt dat de man de Franse grens zou hebben overgestoken. Zaterdag vond ook al een huiszoeking plaats in de woning van de imam, die verantwoordelijk zou zijn voor de radicalisering van de jonge daders van de aanslagen.

Zondag raakte bekend dat Abdelbaki Es Satty vorig jaar enkele maanden in ons land doorbracht.

De politie, die in groten getale aanwezig was, zette de straat een tijdlang af. De autoriteiten zijn nog steeds op zoek naar de 22-jarige Marokkaan Younes Abouyaaquoub, die uit Ripoll komt. Hij zou de bestuurder van de bestelwagen zijn geweest die op de Ramblas in Barcelona voetgangers aanreed. De Catalaanse politie liet zondag nog weten dat ze er rekening mee houdt dat de man de Franse grens zou hebben overgestoken. Zaterdag vond ook al een huiszoeking plaats in de woning van de imam, die verantwoordelijk zou zijn voor de radicalisering van de jonge daders van de aanslagen. Zondag raakte bekend dat Abdelbaki Es Satty vorig jaar enkele maanden in ons land doorbracht.