In april 2015 komt er een tweede aanbieder op het spoor voor reizen tussen Amsterdam en Parijs. Dat is althans de bedoeling van de Nederlandse onderneming Travelteq, die met vijf verbindingen per dag naar de Franse hoofdstad en terug wil sporen, met tussenstops op Schiphol, in Rotterdam, Antwerpen en Brussel.

De Travelteq hogesnelheidstrein, die de naam Travelteq Express meekrijgt, gaat als eerste de concurrentie aan met de Thalys, de enige aanbieder die nu op dit traject actief is.

"Eerste klas rijtuigen met dito service"

"Op de snelle spoorverbinding van Amsterdam naar Parijs is voldoende ruimte voor onze extra treinen", zegt de Nederlandse initiatiefnemer en multi-ondernemer Maarten van den Biggelaar. "Een trein kun je leasen en voor het gebruik van het spoor moeten we uiteraard betalen. Dat is allemaal uitgerekend en het kan. We zijn hard bezig alle aanvragen en papieren in orde te maken. Ook daar hebben we vertrouwen in. Nog twee jaar en onze Travelteq Express kan vertrekken".

"Onze trein wordt volledig eerste klas ingericht met de bijbehorende service. Ruime stoelen, veel beenruimte, supersnel internet aan boord en uitstekende maaltijden. En dat alles voor minder dan de huidige eersteklasprijzen", klinkt het nog. (Belga/EA)

In april 2015 komt er een tweede aanbieder op het spoor voor reizen tussen Amsterdam en Parijs. Dat is althans de bedoeling van de Nederlandse onderneming Travelteq, die met vijf verbindingen per dag naar de Franse hoofdstad en terug wil sporen, met tussenstops op Schiphol, in Rotterdam, Antwerpen en Brussel. De Travelteq hogesnelheidstrein, die de naam Travelteq Express meekrijgt, gaat als eerste de concurrentie aan met de Thalys, de enige aanbieder die nu op dit traject actief is. "Eerste klas rijtuigen met dito service" "Op de snelle spoorverbinding van Amsterdam naar Parijs is voldoende ruimte voor onze extra treinen", zegt de Nederlandse initiatiefnemer en multi-ondernemer Maarten van den Biggelaar. "Een trein kun je leasen en voor het gebruik van het spoor moeten we uiteraard betalen. Dat is allemaal uitgerekend en het kan. We zijn hard bezig alle aanvragen en papieren in orde te maken. Ook daar hebben we vertrouwen in. Nog twee jaar en onze Travelteq Express kan vertrekken". "Onze trein wordt volledig eerste klas ingericht met de bijbehorende service. Ruime stoelen, veel beenruimte, supersnel internet aan boord en uitstekende maaltijden. En dat alles voor minder dan de huidige eersteklasprijzen", klinkt het nog. (Belga/EA)