Ze worden beschuldigd van 'schadelijke activiteiten', gaande van inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen tot het hacken van het antidopingagentschap WADA.

Twee agenten worden er ook van beschuldigd betrokken te zijn bij de vergiftiging van de Russische ex-spion Sergej Skripal en diens dochter, begin dit jaar in het Verenigd Koninkrijk.

Daarnaast worden de economische sancties op een aantal bedrijven (Rusal, En+ en ESE) opgeheven, nadat die de banden met de miljardair Oleg Deripaska hebben verbroken. Die zakenman stond op een zwarte lijst.

Ze worden beschuldigd van 'schadelijke activiteiten', gaande van inmenging bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen tot het hacken van het antidopingagentschap WADA. Twee agenten worden er ook van beschuldigd betrokken te zijn bij de vergiftiging van de Russische ex-spion Sergej Skripal en diens dochter, begin dit jaar in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast worden de economische sancties op een aantal bedrijven (Rusal, En+ en ESE) opgeheven, nadat die de banden met de miljardair Oleg Deripaska hebben verbroken. Die zakenman stond op een zwarte lijst.