Ardern plaatste een bericht op sociale media met een foto van haar en haar partner Clarke Gayford die hun baby vasthouden. De premier zal nu zes weken zwangerschapsverlof opnemen, terwijl Winston Peters als waarnemend premier de honneurs waarneemt. Daarna zal haar partner, een tv-presentator, thuis blijven bij de baby.

In 1990 nam Bhutto geen zwangerschapsverlof. Zij ging een dag na de geboorte opnieuw aan de slag. De baby van Ardern deelt haar verjaardag met Bhutto, die vandaag 65 jaar zou zijn geworden. De Pakistaanse premier werd vermoord in 2007.

Ardern plaatste een bericht op sociale media met een foto van haar en haar partner Clarke Gayford die hun baby vasthouden. De premier zal nu zes weken zwangerschapsverlof opnemen, terwijl Winston Peters als waarnemend premier de honneurs waarneemt. Daarna zal haar partner, een tv-presentator, thuis blijven bij de baby.In 1990 nam Bhutto geen zwangerschapsverlof. Zij ging een dag na de geboorte opnieuw aan de slag. De baby van Ardern deelt haar verjaardag met Bhutto, die vandaag 65 jaar zou zijn geworden. De Pakistaanse premier werd vermoord in 2007.