Het vrachtschip MV Helios Ray liep vorige week schade op in de Golf van Oman. Het is nog niet duidelijk wat de ontploffing veroorzaakt heeft, maar Israël stelde de Iraniërs meteen verantwoordelijk. Minister van Defensie Benny Gantz zei zaterdag ook al aan televisiezender Kan dat Iran achter de explosie zit. Netanyahu herhaalde dat Israël niet zal toelaten dat Iran zich uitrust met kernwapens.

Het interview werd volgens Israëlische media zondag opgenomen en uitgezonden nadat Syrië melding had gemaakt van een Israëlische raketaanval. De Syrische luchtverdediging zou meerdere projectielen hebben neergehaald. Israël heeft niet bevestigd dat het achter die aanval zit.

Het vrachtschip MV Helios Ray liep vorige week schade op in de Golf van Oman. Het is nog niet duidelijk wat de ontploffing veroorzaakt heeft, maar Israël stelde de Iraniërs meteen verantwoordelijk. Minister van Defensie Benny Gantz zei zaterdag ook al aan televisiezender Kan dat Iran achter de explosie zit. Netanyahu herhaalde dat Israël niet zal toelaten dat Iran zich uitrust met kernwapens. Het interview werd volgens Israëlische media zondag opgenomen en uitgezonden nadat Syrië melding had gemaakt van een Israëlische raketaanval. De Syrische luchtverdediging zou meerdere projectielen hebben neergehaald. Israël heeft niet bevestigd dat het achter die aanval zit.