Dit drugsgebruik door het personeel 'kunnen we niet tolereren', zo reageerde de woordvoerder van de Royal Navy. 'Wie niet aan onze hoge criteria voldoet, kan worden ontslagen.' De woordvoerder bevestigde ook dat een onderzoek liep naar andere bemanningsleden van de HMS Vigilant die ongepaste betrekkingen zouden hebben gehad, een zaak die de voorbije weken in de Britse media kwam.

'We kunnen bevestigen dat een onderzoek aan de gang is, maar het zou ongepast zijn in dit stadium verdere commentaar te geven', zei de woordvoerder. Groot-Brittannië heeft vier kernonderzeeërs met Trident-raketten. De HMS Vanguard was de eerste die een test met de kernraket deed, in mei 1994.

Dit drugsgebruik door het personeel 'kunnen we niet tolereren', zo reageerde de woordvoerder van de Royal Navy. 'Wie niet aan onze hoge criteria voldoet, kan worden ontslagen.' De woordvoerder bevestigde ook dat een onderzoek liep naar andere bemanningsleden van de HMS Vigilant die ongepaste betrekkingen zouden hebben gehad, een zaak die de voorbije weken in de Britse media kwam. 'We kunnen bevestigen dat een onderzoek aan de gang is, maar het zou ongepast zijn in dit stadium verdere commentaar te geven', zei de woordvoerder. Groot-Brittannië heeft vier kernonderzeeërs met Trident-raketten. De HMS Vanguard was de eerste die een test met de kernraket deed, in mei 1994.