De foto werd genomen in een restaurant op het Griekse eiland Milos. Bijzonder detail: de koning draagt in zijn rechterhand een mondkapje. RTL Nieuws vond na onderzoek het restaurant waar de foto is genomen en nam contact op.

Een medewerker van het restaurant bevestigde dat de koning en koningin afgelopen week in het restaurant waren en dat de man op de foto een van de eigenaren is. Het nieuwsprogramma laat weten dat met de maker van de foto is gesproken. 'De foto was voor een privéfotoalbum', zegt hij. En over het schenden van de coronaregels: 'Dat was een foutje'.

De foto werd genomen in een restaurant op het Griekse eiland Milos. Bijzonder detail: de koning draagt in zijn rechterhand een mondkapje. RTL Nieuws vond na onderzoek het restaurant waar de foto is genomen en nam contact op. Een medewerker van het restaurant bevestigde dat de koning en koningin afgelopen week in het restaurant waren en dat de man op de foto een van de eigenaren is. Het nieuwsprogramma laat weten dat met de maker van de foto is gesproken. 'De foto was voor een privéfotoalbum', zegt hij. En over het schenden van de coronaregels: 'Dat was een foutje'.