De organisatie beklemtoont ook dat ze bij haar aanvallen geen individuen viseert.

"De Navo heeft haar precisie-aanvallen tegen de militaire installaties van het regime van Kadhafi in Tripoli deze nacht voortgezet, waaronder aanvallen op een gekend commandogebouw in de sector van Bab al-Aziziya, zaterdag iets na 18 uur GMT", staat er in het persbericht.

Generaal Charles Bouchard, die de leiding van de Navo-operatie voert, verklaarde "op de hoogte te zijn van niet-bevestigde mediaberichten waarbij leden van de familie Kadhafi zouden zijn omgekomen (...) Wij betreuren elk overlijden, in het bijzonder van onschuldige burgers", luidt het. Maar hij herhaalde dat de doelwitten van de Navo van militaire aard zijn en niet gericht op individuen. (Belga)

De organisatie beklemtoont ook dat ze bij haar aanvallen geen individuen viseert. "De Navo heeft haar precisie-aanvallen tegen de militaire installaties van het regime van Kadhafi in Tripoli deze nacht voortgezet, waaronder aanvallen op een gekend commandogebouw in de sector van Bab al-Aziziya, zaterdag iets na 18 uur GMT", staat er in het persbericht. Generaal Charles Bouchard, die de leiding van de Navo-operatie voert, verklaarde "op de hoogte te zijn van niet-bevestigde mediaberichten waarbij leden van de familie Kadhafi zouden zijn omgekomen (...) Wij betreuren elk overlijden, in het bijzonder van onschuldige burgers", luidt het. Maar hij herhaalde dat de doelwitten van de Navo van militaire aard zijn en niet gericht op individuen. (Belga)