In de nacht van zondag op maandag werd het centrum van de Libische hoofdstad Tripoli opgeschrikt door heftige ontploffingen ondanks patrouilles van NAVO-gevechtsvliegtuigen boven de Libische hoofdstad.

De residentie van Kadhafi werd sinds vrijdagavond geviseerd door de NAVO en werd in maart al geraakt door een luchtaanval. De grote explosies vonden plaats in de nacht van zondag op maandag rond middernacht lokale tijd in meerdere wijken van de Libische hoofdstad, die sinds vrijdag het doelwit is van intensieve luchtaanvallen van de NAVO. (AFP)

In de nacht van zondag op maandag werd het centrum van de Libische hoofdstad Tripoli opgeschrikt door heftige ontploffingen ondanks patrouilles van NAVO-gevechtsvliegtuigen boven de Libische hoofdstad. De residentie van Kadhafi werd sinds vrijdagavond geviseerd door de NAVO en werd in maart al geraakt door een luchtaanval. De grote explosies vonden plaats in de nacht van zondag op maandag rond middernacht lokale tijd in meerdere wijken van de Libische hoofdstad, die sinds vrijdag het doelwit is van intensieve luchtaanvallen van de NAVO. (AFP)