Er trekt dit weekend een grote storm over de over de Ohio Valley en het noordoosten van de Verenigde Staten. Omdat die storm gepaard gaat met hevige winden is er besloten de lancering uit te stellen, meldt de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA.

De opvarenden van de missie zijn de Amerikanen Raja Chari als gezagvoerder en Tom Marshburn als piloot, de Amerikaanse Kayla Barron als missiespecialist en de Duitser Matthias Maurer die, namens het Europese Ruimtevaartbureau, eveneens missiespecialist is.

Er trekt dit weekend een grote storm over de over de Ohio Valley en het noordoosten van de Verenigde Staten. Omdat die storm gepaard gaat met hevige winden is er besloten de lancering uit te stellen, meldt de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA.De opvarenden van de missie zijn de Amerikanen Raja Chari als gezagvoerder en Tom Marshburn als piloot, de Amerikaanse Kayla Barron als missiespecialist en de Duitser Matthias Maurer die, namens het Europese Ruimtevaartbureau, eveneens missiespecialist is.