Dit heeft de Australische minister van Verkeer Darren Chester donderdag bekendgemaakt. Twee brokstukken zijn op Mauritius en één is in Mozambique aangetroffen. De Maleisische regering moet ze nog recupereren en doorsturen naar Australië voor analyse.

Australië coördineert de zoektocht naar MH370 in het zuiden van de Indische Oceaan. De Boeing verdween op 8 maart 2014 kort na het opstijgen in Kuala Lumpur van de radar, en het is tot vandaag een raadsel wat er met het vliegtuig en zijn 239 inzittenden is gebeurd. (Belga/NSK)

Dit heeft de Australische minister van Verkeer Darren Chester donderdag bekendgemaakt. Twee brokstukken zijn op Mauritius en één is in Mozambique aangetroffen. De Maleisische regering moet ze nog recupereren en doorsturen naar Australië voor analyse. Australië coördineert de zoektocht naar MH370 in het zuiden van de Indische Oceaan. De Boeing verdween op 8 maart 2014 kort na het opstijgen in Kuala Lumpur van de radar, en het is tot vandaag een raadsel wat er met het vliegtuig en zijn 239 inzittenden is gebeurd. (Belga/NSK)