Vorige week spoelde in Zuid-Afrika al een wrakstuk aan, een motoromhulsel waarvan nog niet duidelijk is of het een onderdeel is van de MH370. Twee wrakstukken die in buurland Mozambique waren aangespoeld, werden voor Pasen als "hoogstwaarschijnlijk" aan de MH370 toegeschreven.

Vlucht MH370 had 239 mensen aan boord en verdween om nog onduidelijke redenen van de radar. Er werd naar het wrak gezocht in de Indische Oceaan, maar het is mogelijk dat wrakstukken door de stroming uiteindelijk duizenden kilometers verder in Afrika aanspoelen. (Belga)

Vorige week spoelde in Zuid-Afrika al een wrakstuk aan, een motoromhulsel waarvan nog niet duidelijk is of het een onderdeel is van de MH370. Twee wrakstukken die in buurland Mozambique waren aangespoeld, werden voor Pasen als "hoogstwaarschijnlijk" aan de MH370 toegeschreven. Vlucht MH370 had 239 mensen aan boord en verdween om nog onduidelijke redenen van de radar. Er werd naar het wrak gezocht in de Indische Oceaan, maar het is mogelijk dat wrakstukken door de stroming uiteindelijk duizenden kilometers verder in Afrika aanspoelen. (Belga)