Het nieuws werd gebracht door de conservatieve nieuwszender Fox News en werd later alom bevestigd.

Wat Mitt Romney precies zal zeggen, tijdens zijn toespraak aan de universiteit van Utah, is niet bekend, maar sinds een week voert hij campagne tegen de Republikeinse koploper Donald Trump. Hij kwam, ook op Fox News, tussen en zei dat er wellicht "een bom" in de belastingaangiften van Trump zit. Trump heeft zijn belastinggegevens niet openbaar gemaakt.

In het verleden werd gedacht dat Romney de kandidatuur van Marco Rubio zou omarmen, maar na Super Tuesday staat Rubio er verre van rooskleurig voor.

Overtuigd door Jeb

In 2012 won Romney de Republikeinse nominatie. Hij werd verslagen door de Democraat Barack Obama.

Hij overwoog dit keer een nieuwe kandidatuur maar werd volgens eensluidende geruchten overtuigd om dat niet te doen door Jeb Bush, die een gigantische geldberg had verzameld, en die onoverwinnelijk leek. (Jeb verliet enkele weken geleden de race, na rampzalige resultaten)

Vraag is of wat een establishmentfiguur als Romney zegt veel indruk maakt op de anti-establishmentkiezers van Trump.

(Belga/RR)

Het nieuws werd gebracht door de conservatieve nieuwszender Fox News en werd later alom bevestigd.Wat Mitt Romney precies zal zeggen, tijdens zijn toespraak aan de universiteit van Utah, is niet bekend, maar sinds een week voert hij campagne tegen de Republikeinse koploper Donald Trump. Hij kwam, ook op Fox News, tussen en zei dat er wellicht "een bom" in de belastingaangiften van Trump zit. Trump heeft zijn belastinggegevens niet openbaar gemaakt.In het verleden werd gedacht dat Romney de kandidatuur van Marco Rubio zou omarmen, maar na Super Tuesday staat Rubio er verre van rooskleurig voor.In 2012 won Romney de Republikeinse nominatie. Hij werd verslagen door de Democraat Barack Obama.Hij overwoog dit keer een nieuwe kandidatuur maar werd volgens eensluidende geruchten overtuigd om dat niet te doen door Jeb Bush, die een gigantische geldberg had verzameld, en die onoverwinnelijk leek. (Jeb verliet enkele weken geleden de race, na rampzalige resultaten)Vraag is of wat een establishmentfiguur als Romney zegt veel indruk maakt op de anti-establishmentkiezers van Trump.(Belga/RR)