Volgens de krant Paris-Normandie was de Cuba Libre bar afgehuurd voor een verjaardagsfeestje, en werd de brand mogelijk veroorzaakt door een onbedoelde ontploffing. Rond 1 uur 's nachts werd de brandweer opgeroepen.

De slachtoffers zijn volgens de krant tussen 18 en 25. Er zijn ook 6 gewonden van wie één in kritische toestand verkeert.

"Er loopt een gerechtelijk onderzoek om de oorzaak van de brand te bepalen," zei de Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve in een verklaring.

(Belga/RR)

Volgens de krant Paris-Normandie was de Cuba Libre bar afgehuurd voor een verjaardagsfeestje, en werd de brand mogelijk veroorzaakt door een onbedoelde ontploffing. Rond 1 uur 's nachts werd de brandweer opgeroepen.De slachtoffers zijn volgens de krant tussen 18 en 25. Er zijn ook 6 gewonden van wie één in kritische toestand verkeert."Er loopt een gerechtelijk onderzoek om de oorzaak van de brand te bepalen," zei de Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve in een verklaring.(Belga/RR)