De rap, in samenwerking met Jay Pharoah, een medewerker van het satirisch tv-programma Saturday Night Live, past in de 'Reach Higher' (mik hoger) campagne van de FLOTUS (First Lady of The United States).

"Als je straaljagers wilt besturen, moet je naar de universiteit", rappen de twee, "Mik hoog, incasseer checks, vul je hoofd met kennis. Als je naar verf wil kijken (terwijl die droogt), ga dan niet naar de universiteit". Of "Als je naar gras wilt staren, ga dan niet naar de universteit, ga dan niet naar de universiteit. Maar voor al de rest, moet je naar de universiteit". Je kunt er over alles leren, behalve over astrologie.

'Coolest mom'

In de rap verwijst Obama naar haar eigen verleden, als kind van bescheiden komaf in Chicago. "We moesten elke avond overuren maken om 's anderdaags te overleven, en iedereen kan hun droom in vervulling doen gaan."

Zijzelf studeerde in Princeton en Harvard en was een succesrijk advocaat, tot ze FLOTUS werd.

Detail: Jay Pharoah bootst in Saturday Night Live geregeld Barack Obama na, de POTUS.

En ook: volgens The Guardian bevestigt Michelle met haar rap dat ze de 'coolest mom' op de planeet is.

(RR)

De rap, in samenwerking met Jay Pharoah, een medewerker van het satirisch tv-programma Saturday Night Live, past in de 'Reach Higher' (mik hoger) campagne van de FLOTUS (First Lady of The United States)."Als je straaljagers wilt besturen, moet je naar de universiteit", rappen de twee, "Mik hoog, incasseer checks, vul je hoofd met kennis. Als je naar verf wil kijken (terwijl die droogt), ga dan niet naar de universiteit". Of "Als je naar gras wilt staren, ga dan niet naar de universteit, ga dan niet naar de universiteit. Maar voor al de rest, moet je naar de universiteit". Je kunt er over alles leren, behalve over astrologie.In de rap verwijst Obama naar haar eigen verleden, als kind van bescheiden komaf in Chicago. "We moesten elke avond overuren maken om 's anderdaags te overleven, en iedereen kan hun droom in vervulling doen gaan."Zijzelf studeerde in Princeton en Harvard en was een succesrijk advocaat, tot ze FLOTUS werd.Detail: Jay Pharoah bootst in Saturday Night Live geregeld Barack Obama na, de POTUS. En ook: volgens The Guardian bevestigt Michelle met haar rap dat ze de 'coolest mom' op de planeet is.(RR)