Clinton was in New Hampshire om een aantal vragen van haar Democratische aanhangers te beantwoorden. Een vrouw in het publiek hield zich echter niet aan de regels en probeerde constant de aandacht naar zich toe te trekken. Aanvankelijk negeerde Clinton de vrouw, maar toen die onrust bleef stoken, vond ze het welletjes. "Je bent erg onbeleefd, en ik zal je nooit te woord staan."

De reactie van Clinton werd erg gesmaakt door het publiek. Ze kreeg dan ook een oorverdovend applaus en een staande ovatie. Achteraf bleek dat de vrouw een aanhanger is van de Republikeinen. Naar verluidt wilde zij Clinton een vraag stellen over het vermeende seksuele misbruik door Bill Clinton. Volgens de vrouw haar Facebookpagina heeft zij al twee keer eerder geprobeerd om Clinton tijdens een bijeenkomst het vuur aan de schenen te leggen. (TE)

Clinton was in New Hampshire om een aantal vragen van haar Democratische aanhangers te beantwoorden. Een vrouw in het publiek hield zich echter niet aan de regels en probeerde constant de aandacht naar zich toe te trekken. Aanvankelijk negeerde Clinton de vrouw, maar toen die onrust bleef stoken, vond ze het welletjes. "Je bent erg onbeleefd, en ik zal je nooit te woord staan." De reactie van Clinton werd erg gesmaakt door het publiek. Ze kreeg dan ook een oorverdovend applaus en een staande ovatie. Achteraf bleek dat de vrouw een aanhanger is van de Republikeinen. Naar verluidt wilde zij Clinton een vraag stellen over het vermeende seksuele misbruik door Bill Clinton. Volgens de vrouw haar Facebookpagina heeft zij al twee keer eerder geprobeerd om Clinton tijdens een bijeenkomst het vuur aan de schenen te leggen. (TE)