Ze deed dat in Aken, vlakbij de grens met België, tijdens de laatste meeting van Laschet voor de verkiezingen van zondag.

"Het gaat om jullie toekomst, om de toekomst van jullie kinderen en de toekomst van hun ouders. En jullie krijgen maar om de vier jaar de kans om op federaal niveau te beslissen wie die toekomst voor jullie moet vorm geven in Berlijn", sprak Merkel aan de zijde van Laschet.

De verkiezingen beloven een spannend duel te worden tussen de sociaaldemocraat Olaf Scholz, die op kop lig in de peilingen, en zijn rechtse rivaal.

Ze deed dat in Aken, vlakbij de grens met België, tijdens de laatste meeting van Laschet voor de verkiezingen van zondag."Het gaat om jullie toekomst, om de toekomst van jullie kinderen en de toekomst van hun ouders. En jullie krijgen maar om de vier jaar de kans om op federaal niveau te beslissen wie die toekomst voor jullie moet vorm geven in Berlijn", sprak Merkel aan de zijde van Laschet. De verkiezingen beloven een spannend duel te worden tussen de sociaaldemocraat Olaf Scholz, die op kop lig in de peilingen, en zijn rechtse rivaal.