Volgens Rami Abdel-Rahmane, voorzitter van het Observatorium voor de Mensenrechten, is dit 'de grootste demonstratie' sinds 15 april, het begin van het protest in het land.

'Manifestatie meer dan 1 kilometer lang'

Een militant zei dat er geen veiligheidstroepen in de stad waren opgemerkt. De protestanten echter 'kwamen van overal' om te verzamelen op het al-Assi-plein. Nog volgens dezelfde militant zou de manifestatie zich over 'meer dan een kilometer' uitstrekken.

Er komen vrijdag 11 mens om als de ordediensten het vuur openen om de manifestanten uit elkaar te drijven. (Belga/SD)

Volgens Rami Abdel-Rahmane, voorzitter van het Observatorium voor de Mensenrechten, is dit 'de grootste demonstratie' sinds 15 april, het begin van het protest in het land. 'Manifestatie meer dan 1 kilometer lang'Een militant zei dat er geen veiligheidstroepen in de stad waren opgemerkt. De protestanten echter 'kwamen van overal' om te verzamelen op het al-Assi-plein. Nog volgens dezelfde militant zou de manifestatie zich over 'meer dan een kilometer' uitstrekken. Er komen vrijdag 11 mens om als de ordediensten het vuur openen om de manifestanten uit elkaar te drijven. (Belga/SD)