De Russische president Dmitri Medvedev heeft donderdag een verrassingsbezoek gebracht aan de noordelijke Kaukasus.

Het bezoek van de president komt daags na de dubbele bomaanslag in Dagestan, waarbij mintens twaalf mensen om het leven kwamen.

Vergezeld door topmensen van de veiligheidsdiensten had Medvedev in Dagestan dringende gesprekken met de leiders van die republiek, Tsjetsjenië en Ingoesjetië.

De president riep op tot een harde, strenge en preventieve anti-terreurtactiek. 'De lijst met anti-terreurmaatregemen moet uitgebreid worden. Er moet gestraft worden', aldus Medvedev.

Intussen zijn in Moskou de meeste slachtoffers begraven van de dubbele aanslag die daar maandag op de metro plaatshad.

De Russische president Dmitri Medvedev heeft donderdag een verrassingsbezoek gebracht aan de noordelijke Kaukasus.Het bezoek van de president komt daags na de dubbele bomaanslag in Dagestan, waarbij mintens twaalf mensen om het leven kwamen. Vergezeld door topmensen van de veiligheidsdiensten had Medvedev in Dagestan dringende gesprekken met de leiders van die republiek, Tsjetsjenië en Ingoesjetië.De president riep op tot een harde, strenge en preventieve anti-terreurtactiek. 'De lijst met anti-terreurmaatregemen moet uitgebreid worden. Er moet gestraft worden', aldus Medvedev. Intussen zijn in Moskou de meeste slachtoffers begraven van de dubbele aanslag die daar maandag op de metro plaatshad.