Ducklo zou in een telefoongesprek aan journalist Tara Palmeri hebben gezegd dat hij haar 'kapot zou maken'.

Palmeri schreef onlangs over de relatie van Ducklo met Alexi McCammond, een journalist van Axios. Volgens het tijdschrift Vanity Fair zou Ducklo kleinerende en vrouwonvriendelijke opmerkingen hebben gemaakt tijdens het gesprek met Palmeri. Hij zou hebben gezegd dat ze jaloers was op zijn relatie met McCammond.

Biden heeft al vaker laten weten dat hij hard optreedt tegen medewerkers van hem die anderen kleineren. 'Als ik hoor dat je iemand niet met respect behandelt of iemand kleineert, dan ontsla ik je op staande voet', aldus Biden kort na zijn inauguratie tegen zijn personeel.

Volgens Psaki weet Ducklo dat hij een fout heeft gemaakt en heeft hij zijn excuses aangeboden aan Palmeri. Ducklo werkt na zijn schorsing niet meer met verslaggevers van Politico.

Ducklo zou in een telefoongesprek aan journalist Tara Palmeri hebben gezegd dat hij haar 'kapot zou maken'. Palmeri schreef onlangs over de relatie van Ducklo met Alexi McCammond, een journalist van Axios. Volgens het tijdschrift Vanity Fair zou Ducklo kleinerende en vrouwonvriendelijke opmerkingen hebben gemaakt tijdens het gesprek met Palmeri. Hij zou hebben gezegd dat ze jaloers was op zijn relatie met McCammond. Biden heeft al vaker laten weten dat hij hard optreedt tegen medewerkers van hem die anderen kleineren. 'Als ik hoor dat je iemand niet met respect behandelt of iemand kleineert, dan ontsla ik je op staande voet', aldus Biden kort na zijn inauguratie tegen zijn personeel. Volgens Psaki weet Ducklo dat hij een fout heeft gemaakt en heeft hij zijn excuses aangeboden aan Palmeri. Ducklo werkt na zijn schorsing niet meer met verslaggevers van Politico.