tte Huis ontvangen door president Barack Obama en zijn vrouw Michelle. President Obama en zijn echtgenote bedankten de jonge mensenrechtenactiviste voor haar "inspirerende" inzet voor het recht op onderwijs voor meisjes. Investeren in onderwijs voor meisjes is het beste wat we kunnen doen, zei Michelle Obama.

De 16-jarige Malala was vorig jaar in Pakistan slachtoffer van een aanslag van de Taliban wegens haar inzet voor het recht op onderwijs voor vrouwen en meisjes. Ze overleefde de aanslag. Ze was dit jaar bij de kanshebbers op de Nobelprijs voor de Vrede. (Belga/TV)

tte Huis ontvangen door president Barack Obama en zijn vrouw Michelle. President Obama en zijn echtgenote bedankten de jonge mensenrechtenactiviste voor haar "inspirerende" inzet voor het recht op onderwijs voor meisjes. Investeren in onderwijs voor meisjes is het beste wat we kunnen doen, zei Michelle Obama.De 16-jarige Malala was vorig jaar in Pakistan slachtoffer van een aanslag van de Taliban wegens haar inzet voor het recht op onderwijs voor vrouwen en meisjes. Ze overleefde de aanslag. Ze was dit jaar bij de kanshebbers op de Nobelprijs voor de Vrede. (Belga/TV)