'Ik heb besloten om al het diplomatiek personeel terug te roepen (...) en om onze ambassade en al onze consulaten in de Verenigde Staten te sluiten', verklaarde Maduro voor het Hooggerechtshof. Hij beschuldigt Washington ervan Guaido te hebben aangezet om een staatsgreep te plegen.

De Venezolaanse president liet wel nog weten dat hij een 'dialoog' met de oppositie in zijn land verwelkomt. 'Praten en luisteren met elkaar, om elkaar te begrijpen (...) natuurlijk ga ik daarmee akkoord', aldus Maduro.

'Ik heb besloten om al het diplomatiek personeel terug te roepen (...) en om onze ambassade en al onze consulaten in de Verenigde Staten te sluiten', verklaarde Maduro voor het Hooggerechtshof. Hij beschuldigt Washington ervan Guaido te hebben aangezet om een staatsgreep te plegen. De Venezolaanse president liet wel nog weten dat hij een 'dialoog' met de oppositie in zijn land verwelkomt. 'Praten en luisteren met elkaar, om elkaar te begrijpen (...) natuurlijk ga ik daarmee akkoord', aldus Maduro.