De slachtoffers zijn vijf Zuid-Koreanen en hun vier Nepalese gidsen. Ze kwamen om toen de storm hun basiskamp verwoestte op Mount Gurja, in het westen van Nepal. Een reddingsteam dat eerder aankwam aan de basis van de 7.193 meter hoge berg heeft al acht lichamen gevonden en ze overgebracht naar een dorp verderop, zei Bir Bahadur Budha, een plaatsvervangend hoofdinspecteur van de politie in het district Myagdi.

Het vierkoppige reddingsteam kreeg de hulp van zes dorpelingen en een politieagent. Het negende lichaam zou nu ook gevonden zijn en het team zal ook dat oppikken. Na de identificatie in het dorp worden de lichamen overgevlogen naar Kathmandu voor een autopsie.

Volgens de politieagent werden de tenten van de klimmers weggeblazen terwijl ze wachtten op gunstig weer. "Hun uitrusting woog vier tot vijf ton, maar de storm was zo sterk dat het materiaal 500 meter verderop werd gevonden".

De hulpverleners vonden de lichamen terug in kloven en op hellingen. De expeditie werd geleid door de ervaren Zuid-Koreaanse klimmer Kim Chang Ho, die de eerste Zuid-Koreaan was die veertien bergen beklom hoger dan 8.000 meter.

De slachtoffers zijn vijf Zuid-Koreanen en hun vier Nepalese gidsen. Ze kwamen om toen de storm hun basiskamp verwoestte op Mount Gurja, in het westen van Nepal. Een reddingsteam dat eerder aankwam aan de basis van de 7.193 meter hoge berg heeft al acht lichamen gevonden en ze overgebracht naar een dorp verderop, zei Bir Bahadur Budha, een plaatsvervangend hoofdinspecteur van de politie in het district Myagdi. Het vierkoppige reddingsteam kreeg de hulp van zes dorpelingen en een politieagent. Het negende lichaam zou nu ook gevonden zijn en het team zal ook dat oppikken. Na de identificatie in het dorp worden de lichamen overgevlogen naar Kathmandu voor een autopsie. Volgens de politieagent werden de tenten van de klimmers weggeblazen terwijl ze wachtten op gunstig weer. "Hun uitrusting woog vier tot vijf ton, maar de storm was zo sterk dat het materiaal 500 meter verderop werd gevonden". De hulpverleners vonden de lichamen terug in kloven en op hellingen. De expeditie werd geleid door de ervaren Zuid-Koreaanse klimmer Kim Chang Ho, die de eerste Zuid-Koreaan was die veertien bergen beklom hoger dan 8.000 meter.