Zo heeft de Arabische nieuwszender al-Jazeera gemeld, al waarschuwt de zender dat dit nog niet door onafhankelijke bronnen bevestigd kon worden.

Volgens de BBC hebben gevechtstoestellen van de NAVO het complex gebombardeerd. Ook luidde het bij al-Jazeera dat troepen van Khaddafi zich hebben teruggetrokken naar Syrte en al-Jafra in het zuiden.

Waar Muammar Khaddafi zich ondertussen schuil houdt, blijft onbekend.

Oprukken naar oliehaven Ras Lamuf Eerder vandaag verworven de Libische opstandelingen de controle over al-Akila in het oosten van Libië. Na de inname van al-Akila rukken de rebellen op naar de oliehaven Ras Lanuf, aldus de zender met zetel in de Qatarese hoofdstad Doha. (Belga/SD)

Zo heeft de Arabische nieuwszender al-Jazeera gemeld, al waarschuwt de zender dat dit nog niet door onafhankelijke bronnen bevestigd kon worden. Volgens de BBC hebben gevechtstoestellen van de NAVO het complex gebombardeerd. Ook luidde het bij al-Jazeera dat troepen van Khaddafi zich hebben teruggetrokken naar Syrte en al-Jafra in het zuiden. Waar Muammar Khaddafi zich ondertussen schuil houdt, blijft onbekend. Oprukken naar oliehaven Ras Lamuf Eerder vandaag verworven de Libische opstandelingen de controle over al-Akila in het oosten van Libië. Na de inname van al-Akila rukken de rebellen op naar de oliehaven Ras Lanuf, aldus de zender met zetel in de Qatarese hoofdstad Doha. (Belga/SD)