Een Duitse jonge feestvierende moeder werd veroordeeld tot levenslang, omdat zij haar baby liet verhongeren. De rechter oordeelde dat de 22-jarige vrouw zich schuldig had gemaakt aan moord.

De vrouw had eerder al voor de rechtbank toegegeven dat ze in november 2013 in een discotheek in Noordrijn-Westfalen meerdere dagen aan een stuk de bloemetjes had buitengezet. Ze was toen onder invloed van xtc en amfetamines.

Ondertussen bleef haar vier maanden oude dochtertje alleen thuis achter in een woning in Soest. Het kind stierf uiteindelijk van honger en dorst. (Belga/WB)

Een Duitse jonge feestvierende moeder werd veroordeeld tot levenslang, omdat zij haar baby liet verhongeren. De rechter oordeelde dat de 22-jarige vrouw zich schuldig had gemaakt aan moord.De vrouw had eerder al voor de rechtbank toegegeven dat ze in november 2013 in een discotheek in Noordrijn-Westfalen meerdere dagen aan een stuk de bloemetjes had buitengezet. Ze was toen onder invloed van xtc en amfetamines.Ondertussen bleef haar vier maanden oude dochtertje alleen thuis achter in een woning in Soest. Het kind stierf uiteindelijk van honger en dorst. (Belga/WB)