De dader is iemand die niet thuishoort in de school. Klaarblijkelijk gaat het om een "echtelijk dispuut", aldus een bron dichtbij het onderzoek.

Het incident deed zich voor om 08.00 uur in de school voor middelbaar beroepsonderwijs Robert et Nelly de Rothschild in Saint-Maximin. "Een man vreemd aan de instelling heeft met een handwapen een van de lesgevers aan de school neergestoken en is daarop gevlucht", zo heeft het rectoraat van de Academie van Amiens bevestigd. De 35-jarige leerkracht is kort na de steekpartij aan zijn verwondingen overleden.

"De zaak is helemaal vreemd aan het leven in de school. Het gaat klaarblijkelijk om een echtelijke ruzie", zei een bron dichtbij het onderzoek. De leraar zou het liefje zijn geweest van de vrouw wiens man de dodelijke steken heeft toegebracht. (AFP)

De dader is iemand die niet thuishoort in de school. Klaarblijkelijk gaat het om een "echtelijk dispuut", aldus een bron dichtbij het onderzoek. Het incident deed zich voor om 08.00 uur in de school voor middelbaar beroepsonderwijs Robert et Nelly de Rothschild in Saint-Maximin. "Een man vreemd aan de instelling heeft met een handwapen een van de lesgevers aan de school neergestoken en is daarop gevlucht", zo heeft het rectoraat van de Academie van Amiens bevestigd. De 35-jarige leerkracht is kort na de steekpartij aan zijn verwondingen overleden. "De zaak is helemaal vreemd aan het leven in de school. Het gaat klaarblijkelijk om een echtelijke ruzie", zei een bron dichtbij het onderzoek. De leraar zou het liefje zijn geweest van de vrouw wiens man de dodelijke steken heeft toegebracht. (AFP)