Dat heeft het Mexicaanse ministerie van Binnenlandse Zaken bevestigd. Het Zetas-kartel wordt beschouwd als de meest gewelddadige criminele organisatie van het land, dat al jaren lijdt onder een bloedige drugsoorlog.

Treviño werd samen met twee andere mensen opgepakt in Nuevo Laredo, een stad in het noordoosten van Mexico aan de grens met de Verenigde Staten.

Z-40 kwam in oktober 2012 aan het hoofd van de Zetas, na de dood van Heriberto Lazcano, alias 'El Lazca'. Zijn arrestatie is de belangrijkste arrestatie in het misdaadmilieu sinds Enrique Peña Nieto president werd. (Belga/TV)

Dat heeft het Mexicaanse ministerie van Binnenlandse Zaken bevestigd. Het Zetas-kartel wordt beschouwd als de meest gewelddadige criminele organisatie van het land, dat al jaren lijdt onder een bloedige drugsoorlog. Treviño werd samen met twee andere mensen opgepakt in Nuevo Laredo, een stad in het noordoosten van Mexico aan de grens met de Verenigde Staten. Z-40 kwam in oktober 2012 aan het hoofd van de Zetas, na de dood van Heriberto Lazcano, alias 'El Lazca'. Zijn arrestatie is de belangrijkste arrestatie in het misdaadmilieu sinds Enrique Peña Nieto president werd. (Belga/TV)