De lichamen van de laatste drie vermisten zijn uit het puin van de ingestorte snelwegbrug in het Italiaanse Genua gehaald, meldt de Italiaanse nationale brandweer zondag. Het ging om een gezin van drie, bestaande uit een Italiaans-Jamaicaans koppel en hun negenjarige dochter. Hun auto was verpletterd teruggevonden in de nacht van vrijdag op zaterdag.

De brandweer heeft zondag verklaard dat het gebied de komende dagen nog wordt gecontroleerd om te vermijden dat er iemand onder het puin ligt die niet als vermist is opgegeven.

De Morandi-brug, een 51 jaar oude structuur, stortte dinsdag in. Meer dan 30 auto's en vrachtwagens stortten neer van een hoogte van 45 meter.

Zaterdagavond liet de afdeling van het nationale ministerie van Binnenlandse Zaken in Genua weten dat de brugramp aan 40 mensen het leven had gekost, maar dat was voor het resultaat van de nachtelijke zoektocht van de brandweer werd bekendgemaakt.

De prefectuur publiceerde zondagochtend een lijst met de namen en nationaliteiten van de 43 dodelijke slachtoffers. Op de officiële lijst staan ook de namen van vier mensen uit Frankrijk, drie uit Chili, twee uit Albanië, twee uit Roemenië en één persoon uit Colombia en Peru vermeld. Negen mensen liggen nog in het ziekenhuis.

De lichamen van de laatste drie vermisten zijn uit het puin van de ingestorte snelwegbrug in het Italiaanse Genua gehaald, meldt de Italiaanse nationale brandweer zondag. Het ging om een gezin van drie, bestaande uit een Italiaans-Jamaicaans koppel en hun negenjarige dochter. Hun auto was verpletterd teruggevonden in de nacht van vrijdag op zaterdag.De brandweer heeft zondag verklaard dat het gebied de komende dagen nog wordt gecontroleerd om te vermijden dat er iemand onder het puin ligt die niet als vermist is opgegeven. De Morandi-brug, een 51 jaar oude structuur, stortte dinsdag in. Meer dan 30 auto's en vrachtwagens stortten neer van een hoogte van 45 meter. Zaterdagavond liet de afdeling van het nationale ministerie van Binnenlandse Zaken in Genua weten dat de brugramp aan 40 mensen het leven had gekost, maar dat was voor het resultaat van de nachtelijke zoektocht van de brandweer werd bekendgemaakt. De prefectuur publiceerde zondagochtend een lijst met de namen en nationaliteiten van de 43 dodelijke slachtoffers. Op de officiële lijst staan ook de namen van vier mensen uit Frankrijk, drie uit Chili, twee uit Albanië, twee uit Roemenië en één persoon uit Colombia en Peru vermeld. Negen mensen liggen nog in het ziekenhuis.