Moskou is nog steeds overtuigd van het ontbreken van een alternatief voor een politieke en diplomatieke regeling van de Noord-Koreaanse kwestie. Er is geen andere oplossing mogelijk', zei Peskov aan verslaggevers. 'Alle andere manieren om deze kwestie aan te pakken kunnen ongewenste en zelfs catastrofale gevolgen hebben'.

Het Kremlin is ook 'bezorgd' omtrent de 'eerder ruwe verklaringen vol dreigementen' (tussen Pyongyang en Washington), zei Peskov. 'Moskou roept alle betrokken partijen op terughoudendheid aan de dag te leggen om verdere escalatie te vermijden', aldus de presidentiële woordvoerder.

Moskou is nog steeds overtuigd van het ontbreken van een alternatief voor een politieke en diplomatieke regeling van de Noord-Koreaanse kwestie. Er is geen andere oplossing mogelijk', zei Peskov aan verslaggevers. 'Alle andere manieren om deze kwestie aan te pakken kunnen ongewenste en zelfs catastrofale gevolgen hebben'. Het Kremlin is ook 'bezorgd' omtrent de 'eerder ruwe verklaringen vol dreigementen' (tussen Pyongyang en Washington), zei Peskov. 'Moskou roept alle betrokken partijen op terughoudendheid aan de dag te leggen om verdere escalatie te vermijden', aldus de presidentiële woordvoerder.