Dat meldt de Kameroense krant d'Etat Cameroon Tribune dinsdag op haar website. "Van alle atleten en begeleiders keerden er 28 terug, zijn er 24 nog in het dorp en zeven vermist", klinkt het.

Reservedoelvrouw

De Kameroense minister van Sport wilde zich niet uitspreken over de zaak. Een woordvoerder van de Kameroense voetbalbond onthulde de naam van een van de vermisten. "Het gaat om Drusille Ngako, onze reservedoelman. Ze zat in de voorselectie, maar werd uiteindelijk niet geselecteerd."

Kameroen heeft nog geen medailles veroverd op de Spelen. Het heeft ook nog slechts twee atleten in competitie. (Belga/TV)

Dat meldt de Kameroense krant d'Etat Cameroon Tribune dinsdag op haar website. "Van alle atleten en begeleiders keerden er 28 terug, zijn er 24 nog in het dorp en zeven vermist", klinkt het.Reservedoelvrouw De Kameroense minister van Sport wilde zich niet uitspreken over de zaak. Een woordvoerder van de Kameroense voetbalbond onthulde de naam van een van de vermisten. "Het gaat om Drusille Ngako, onze reservedoelman. Ze zat in de voorselectie, maar werd uiteindelijk niet geselecteerd." Kameroen heeft nog geen medailles veroverd op de Spelen. Het heeft ook nog slechts twee atleten in competitie. (Belga/TV)