De Amerikaanse buitenlandminister Mike Pompeo, zijn Japanse ambtsgenoot Taro Kono en de hoogste diplomate van Zuid-Korea Kang Kyung-wha troffen elkaar voor het laatst op 14 juni in Seoel.

Toen kwamen ze bijeen voor een nabespreking van de historische ontmoeting tussen Amerikaans president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, op 12 juni in Singapore.

Pompeo brengt donderdag voor de derde keer op ruim drie maanden tijd een bezoek aan Noord-Korea. De ontmoeting komt er terwijl de Amerikaanse inlichtingendiensten eraan twijfelen of Pyongyang ook echt werk maakt van nucleaire ontwapening.

De Amerikaanse buitenlandminister Mike Pompeo, zijn Japanse ambtsgenoot Taro Kono en de hoogste diplomate van Zuid-Korea Kang Kyung-wha troffen elkaar voor het laatst op 14 juni in Seoel. Toen kwamen ze bijeen voor een nabespreking van de historische ontmoeting tussen Amerikaans president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, op 12 juni in Singapore. Pompeo brengt donderdag voor de derde keer op ruim drie maanden tijd een bezoek aan Noord-Korea. De ontmoeting komt er terwijl de Amerikaanse inlichtingendiensten eraan twijfelen of Pyongyang ook echt werk maakt van nucleaire ontwapening.