Ehud Olmert (70) is veroordeeld voor het aannemen van steekpenningen en de belemmering van de rechtsgang. In totaal kreeg hij daarvoor negentien maanden cel.

Hij kwam aan bij de gevangenis Maasiyahu ten zuidoosten van Tel Aviv. Met het oog op zijn kennis van staatsgeheimen troffen de autoriteiten speciale voorzieningen. Hij zit zijn straf uit in blok tien, door de Israëlische media ook de 'VIP-vleugel' gedoopt.

De voormalige Israëlische president Moshe Katsav zit er een celstraf van zeven jaar uit voor seksuele intimidatie. (Belga)

Ehud Olmert (70) is veroordeeld voor het aannemen van steekpenningen en de belemmering van de rechtsgang. In totaal kreeg hij daarvoor negentien maanden cel. Hij kwam aan bij de gevangenis Maasiyahu ten zuidoosten van Tel Aviv. Met het oog op zijn kennis van staatsgeheimen troffen de autoriteiten speciale voorzieningen. Hij zit zijn straf uit in blok tien, door de Israëlische media ook de 'VIP-vleugel' gedoopt. De voormalige Israëlische president Moshe Katsav zit er een celstraf van zeven jaar uit voor seksuele intimidatie. (Belga)