Het Israëlische leger zegt dat het 'terroristische infrastructuur' viseerde, maar het liet na meer details te geven. Het leger heeft ook een van de grensovergangen tussen Gaza en Israël gesloten.

Palestijnse veiligheidsbronnen zeggen dat Israël een tunnel van het militante Hamas viseerde aan de grens met Egypte. Hamas gebruikt dergelijke tunnels om de grens met Egypte illegaal over te steken, maar ook om wapens te verbergen.

Volgens de website van de krant Jerusalem Post heeft het Israëlisch leger sinds oktober 2017 vier dergelijke tunnels tunnels gebombardeerd of met artillerie beschoten.

Het Israëlische leger zegt dat het 'terroristische infrastructuur' viseerde, maar het liet na meer details te geven. Het leger heeft ook een van de grensovergangen tussen Gaza en Israël gesloten.Palestijnse veiligheidsbronnen zeggen dat Israël een tunnel van het militante Hamas viseerde aan de grens met Egypte. Hamas gebruikt dergelijke tunnels om de grens met Egypte illegaal over te steken, maar ook om wapens te verbergen.Volgens de website van de krant Jerusalem Post heeft het Israëlisch leger sinds oktober 2017 vier dergelijke tunnels tunnels gebombardeerd of met artillerie beschoten.