De explosieven werden in de Egyptische badplaats Sharm el-Sheikh aan boord van het toestel gesmokkeld, staat in de nieuwe editie van Dabiq, het propagandamagazine van IS dat woensdag op het internet werd gepubliceerd.

/
© /

Een foto toont een blikje frisdrank, waarin de springlading verstopt zou zijn geweest. Op een andere foto zijn paspoorten te zien 'die strijders hebben afgenomen van omgekomen kruisvaarders'.

Bij de crash van het toestel boven het Egyptische Sinai-schiereiland zijn alle 224 inzittenden omgekomen. De Russische geheime dienst gaat nu ook van een bomaanslag uit. (Belga)

De explosieven werden in de Egyptische badplaats Sharm el-Sheikh aan boord van het toestel gesmokkeld, staat in de nieuwe editie van Dabiq, het propagandamagazine van IS dat woensdag op het internet werd gepubliceerd. Een foto toont een blikje frisdrank, waarin de springlading verstopt zou zijn geweest. Op een andere foto zijn paspoorten te zien 'die strijders hebben afgenomen van omgekomen kruisvaarders'. Bij de crash van het toestel boven het Egyptische Sinai-schiereiland zijn alle 224 inzittenden omgekomen. De Russische geheime dienst gaat nu ook van een bomaanslag uit. (Belga)