De doden zijn waarschijnlijk bouwvakkers. Zij zouden zijn omgekomen toen een deel van het dak instortte doordat een hijskraan door nog onbekende oorzaak op het stadion terechtkwam, melden Braziliaanse media.

Het ongeluk zou de oplevering van het stadion, dat al bijna klaar was, kunnen vertragen. Van de FIFA moeten alle WK-stadions voor het einde van het jaar klaar zijn.

Op 12 juni vindt in het Itaquerao-stadion de openingswedstrijd van het WK plaats. Het is nu nog maar de vraag of die wedstrijd kan worden gespeeld.(Elsevier/Tom Reijner/TV)

De doden zijn waarschijnlijk bouwvakkers. Zij zouden zijn omgekomen toen een deel van het dak instortte doordat een hijskraan door nog onbekende oorzaak op het stadion terechtkwam, melden Braziliaanse media.Het ongeluk zou de oplevering van het stadion, dat al bijna klaar was, kunnen vertragen. Van de FIFA moeten alle WK-stadions voor het einde van het jaar klaar zijn.Op 12 juni vindt in het Itaquerao-stadion de openingswedstrijd van het WK plaats. Het is nu nog maar de vraag of die wedstrijd kan worden gespeeld.(Elsevier/Tom Reijner/TV)