Wat hebben vuurwapens en vibrators met elkaar te maken? Als kinderen ze vinden, gaan ze ermee spelen. Dat is tenminste de boodschap van Evolve, een Amerikaanse organsiatie die opkomt voor vuurwapenveiligheid. "Bewaar uw wapens altijd achter slot en grendel", luidt het dan ook op het einde van het spotje.

Hoe grappig dat ook is, vuurwapenveiligheid is bittere ernst in de VS. Volgens een rapport van Moms Demand Action for Gun Sense en Everytown, twee groepen die ijveren voor strengere wapenwetten, zijn er in de VS in het jaar dat volgde op de schietpartij op het lagere schooltje in Newtown (Connecticut), 100 kinderen omgekomen bij ongevallen met vuurwapens.

Vaak gebeurt dat omdat volwassenen - ouders vrienden en familie - hun vuurwapens niet veilig opbergen en de kinderen er vervolgens mee gaan spelen. Met andere woorden, zo luidt de boodschap: als je een dildo niet argeloos laat rondslingeren, dan doe je dat ook niet met een vuurwapen.

Wat hebben vuurwapens en vibrators met elkaar te maken? Als kinderen ze vinden, gaan ze ermee spelen. Dat is tenminste de boodschap van Evolve, een Amerikaanse organsiatie die opkomt voor vuurwapenveiligheid. "Bewaar uw wapens altijd achter slot en grendel", luidt het dan ook op het einde van het spotje.Hoe grappig dat ook is, vuurwapenveiligheid is bittere ernst in de VS. Volgens een rapport van Moms Demand Action for Gun Sense en Everytown, twee groepen die ijveren voor strengere wapenwetten, zijn er in de VS in het jaar dat volgde op de schietpartij op het lagere schooltje in Newtown (Connecticut), 100 kinderen omgekomen bij ongevallen met vuurwapens.Vaak gebeurt dat omdat volwassenen - ouders vrienden en familie - hun vuurwapens niet veilig opbergen en de kinderen er vervolgens mee gaan spelen. Met andere woorden, zo luidt de boodschap: als je een dildo niet argeloos laat rondslingeren, dan doe je dat ook niet met een vuurwapen.