De officieuze uitslagen geven aan dat de belangrijkste politieke pionnen hun positie behouden, met uitzondering van enkele nieuwkomers die dankzij de nieuwe kieswet erin slaagden winst te boeken. Op de meeste plaatsen waar Hezbollah kandidaten naar voren heeft geschoven, lijkt de beweging ook vooraan te eindigen.

De Toekomst Beweging van premier Saad Hariri lijkt zetels te hebben verloren, zeker in de hoofdstad Beiroet. Maar als krachtige soennitische leider kan hij nog steeds uit de verkiezingen komen als de beste kandidaat om een regering te leiden.

Officiële resultaten zouden er rond 11.00 uur Belgische tijd zijn.

De officieuze uitslagen geven aan dat de belangrijkste politieke pionnen hun positie behouden, met uitzondering van enkele nieuwkomers die dankzij de nieuwe kieswet erin slaagden winst te boeken. Op de meeste plaatsen waar Hezbollah kandidaten naar voren heeft geschoven, lijkt de beweging ook vooraan te eindigen. De Toekomst Beweging van premier Saad Hariri lijkt zetels te hebben verloren, zeker in de hoofdstad Beiroet. Maar als krachtige soennitische leider kan hij nog steeds uit de verkiezingen komen als de beste kandidaat om een regering te leiden. Officiële resultaten zouden er rond 11.00 uur Belgische tijd zijn.