Dat heeft een journalist van het Franse persagentschap AFP vastgesteld.

Er werden acht aanvallen geteld in ongeveer drie uur. Kort na 2 uur waren er vier explosies te horen, even later gevolgd door nog eens twee ontploffingen. Eerder op de nacht hadden getuigen al melding gemaakt van twee ontploffingen nabij kantoren van de staatstelevisie en het nationale agentschap Jana. Minstens een aanval zou gericht geweest zijn tegen een gebouw dat eind april al was gebombardeerd.

Navo-vliegtuigen hebben de voorbije weken meermaals doelen gebombardeerd in Tripoli.

De Navo nam eind maart de controle over de militaire operaties van de internationale coalitie die in twee maanden meer dan 2.260 aanvallen uitvoerde om aanvallen van de troepen van de Libische leider Moammar al-Kadhafi tegen burgers te verhinderen. (Belga)

Dat heeft een journalist van het Franse persagentschap AFP vastgesteld. Er werden acht aanvallen geteld in ongeveer drie uur. Kort na 2 uur waren er vier explosies te horen, even later gevolgd door nog eens twee ontploffingen. Eerder op de nacht hadden getuigen al melding gemaakt van twee ontploffingen nabij kantoren van de staatstelevisie en het nationale agentschap Jana. Minstens een aanval zou gericht geweest zijn tegen een gebouw dat eind april al was gebombardeerd. Navo-vliegtuigen hebben de voorbije weken meermaals doelen gebombardeerd in Tripoli. De Navo nam eind maart de controle over de militaire operaties van de internationale coalitie die in twee maanden meer dan 2.260 aanvallen uitvoerde om aanvallen van de troepen van de Libische leider Moammar al-Kadhafi tegen burgers te verhinderen. (Belga)