De Ezzedin al-Qassam Brigades, de gewapende vleugel van de Palestijnse beweging Hamas, is bereid om de wapenstilstand te aanvaarden na Egyptische bemiddeling.

Einde aan de confrontaties
"In reactie op de Egyptische inspanningen om de aanval op ons volk te beëindigen, zijn wij, de Ezzedin al-Qassam Brigades en de andere verzetsfacties, bereid om een einde te maken aan deze reeks confrontaties, zodra Israël zich engageert om zijn acties stop te zetten", luidt het in een persbericht.

Acht doden
De voorbije drie dagen werden acht Palestijnen in de Gazastrook gedood bij Israëlische luchtaanvallen. Die waren vergeldingsacties voor de tientallen raketten die werden afgevuurd richting Israël en waarbij vier gewonden vielen. (Belga/TV)

De Ezzedin al-Qassam Brigades, de gewapende vleugel van de Palestijnse beweging Hamas, is bereid om de wapenstilstand te aanvaarden na Egyptische bemiddeling.Einde aan de confrontaties "In reactie op de Egyptische inspanningen om de aanval op ons volk te beëindigen, zijn wij, de Ezzedin al-Qassam Brigades en de andere verzetsfacties, bereid om een einde te maken aan deze reeks confrontaties, zodra Israël zich engageert om zijn acties stop te zetten", luidt het in een persbericht.Acht doden De voorbije drie dagen werden acht Palestijnen in de Gazastrook gedood bij Israëlische luchtaanvallen. Die waren vergeldingsacties voor de tientallen raketten die werden afgevuurd richting Israël en waarbij vier gewonden vielen. (Belga/TV)