Een kleiner groepje aanklagers, die de bredere inzet vertegenwoordigt, komt naar verluidt op 9 september met het formele onderzoek naar buiten tijdens een persconferentie, zeggen drie bronnen tegen de krant. Het is nog niet duidelijk of ook onderzoeken worden geopend tegen andere techgiganten zoals Amazon en Facebook.

Ook andere Amerikaanse autoriteiten zouden bezig zijn met diepgravend onderzoek naar grote techbedrijven, waaronder het ministerie van Justitie, op het gebied van bijvoorbeeld concurrentieverstoring.

Een kleiner groepje aanklagers, die de bredere inzet vertegenwoordigt, komt naar verluidt op 9 september met het formele onderzoek naar buiten tijdens een persconferentie, zeggen drie bronnen tegen de krant. Het is nog niet duidelijk of ook onderzoeken worden geopend tegen andere techgiganten zoals Amazon en Facebook. Ook andere Amerikaanse autoriteiten zouden bezig zijn met diepgravend onderzoek naar grote techbedrijven, waaronder het ministerie van Justitie, op het gebied van bijvoorbeeld concurrentieverstoring.